gaziantep escort
Bugun...


Ataşehir'de Cumhuriyet'in 100.yılı coşkuyla kutlanıyor
Tarih: 28-10-2023 16:30:25 Güncelleme: 28-10-2023 16:30:25 + -


Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yıl dönümü ülkenin dört bir yanında olduğu gibi Ataşehir’de de büyük coşkuyla kutlanmaya başlandı.

facebook-paylas
Tarih: 28-10-2023 16:30

Ataşehir'de Cumhuriyet'in 100.yılı coşkuyla kutlanıyor

Cumhuriyet Meydanı’nda yapılan resmi törende; Ataşehir Kaymakamı Bekir Dınkırcı, Garnizon Komutan Vekili İkmal Albay Volkan Aydın ve Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi Atatürk Anıtı'na çelenk sundular.

Çelenk sunma töreninin ardından Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve tüm şehitlerin manevi huzurunda iki dakikalık saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Siyasi partiler ve STK’lar da resmi törenin ardından Atatürk Anıtı’na çelenk bıraktı.

Cumhuriyet Bayramı törenine; CHP Parti Meclisi Üyesi ve İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi, CHP İstanbul Milletvekili Ali Gökçek, İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcı Vekili Cengiz Cem Karakaşlı, Ataşehir Belediye Meclis Başkan Vekili Kudret Arslan, Belediye Başkan Yardımcıları, siyasi partilerin Ataşehir İlçe Başkanları ve üyeleri, Belediye Birim Müdürleri, gaziler, STK temsilcileri, gaziler, muhtarlar, öğretmenler, öğrenciler ve Ataşehirli yurttaşlar katıldı.






FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER ATAŞEHİR Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
YUKARI